Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове відео, яке порадувало її шанувальників. Вся річ у тому, що Лобода вирішила показати шанувальникам свої ідеальні ніжки.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На відео, яке з'явилося в записі Лободи, вона постала на огляд публіки в дивному образі, адже видно тільки її ноги. Світлана крокує в темряві в якомусь дивному приміщенні. Спочатку на відео зовсім темно, а потім Лобода каже "світіть нам під ніжки" і з'являється світло, який підсвічує її довгі ноги в чорних туфлях з гострими носиками.

У підписі до фото Лобода написала: "Світіть нам, будь ласка, під ніжки #вычтотворите @arthurpirozhkov". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.