Любов Успенська на своїй сторінці в Instagram опублікувала знімок з малюком на руках і мрійливою посмішкою на обличчі.

Вона звернулася до шанувальників, щоб вони не поспішали їй приписувати виховання внуків, так як співачка бажає ще народжувати дітей.

Знаменитість привела в приклад Аллу Пугачову з Максимом Галкіним, Філіпа Кіркорова і актора Еммануїла Віторгана, які завели дітей в досить пізньому віці і не бояться осуду з боку суспільства.

"Дорогі коментатори, зокрема ті, хто пише про те, що мені пора з онуками няньчиться, хочу сказати вам одне: ви, не поспішайте з онуками, я хочу ще дітей народжувати! А що? Кіркоров породив, Пугачова з Галкіним народили, Віторган туди ж, а я найрудіша", - пише Успенська.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто відзначити, що у Любові Успенської є доросла дочка, яку вона народила досить пізно — в 35 років. Був у артистки і спустошуючий досвід — близнюки, які народилися в першому її шлюбі, загинули.

Також Знай.uа писав про те, що Любов Успенська опублікувала у своєму мікроблозі вкрай дивне фото.

Як повідомляв раніше Знай.uа, дочка відомої російської співачки Любові Успенської Тетяна Плаксіна показала, як проходить реабілітацію після падения з мотоцикла.

Нагадаємо, Потап написав пісню "Ти не забув" і домовився з корифеєм шансону Любов'ю Успенської.