Старша донька найбільш скандальної телеведучої і народного ревізора Ольги Фреймут Злата Мітчелл ніколи не відрізнялася скромною поведінкою, в протилежність до своєї зіркової матері. Ось і цього разу вона поділилася занадто відвертим фото, на якому вона позує в купальнику на березі острова Кріт.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Фреймут-молодша опублікувала кадр з берегів Греції. Вона стоїть у чорному купальнику на березі. Купальник прикрашений требя золотими кільцями на бедраг. Дівчина демонструє свою схудлу фігуру, адже її не раз дорікали за зайву вагу.

"Давайте уявимо, що я в Лос-Анджелесі. P. S Моє літо нарешті почалося" - поділилася дівчина, яка, мабуть, прагнула відпочити зовсім не в Греції, а в Америці, яка встигла стати їй другим домом.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В коментарях одразу почали писати її фоловери і першою, звичайно, відзначилася її зіркова мама Ольга Фреймут, яка, як вона завжди робить, відправила доньці смайл. Інші коментарі були більш красномовними:

"Що ти така худа?", "Прекрасна Злата", "Добре виглядаєш", "Навіщо уявляти, що ти не там, де ти є насправді? Кожна мить унікальна, кожна локація унікальна.. вони ніколи не повторяться такими, якими ви їх зустріли і торкалися в даний момент. Змінювати картинку в голові - зраджувати момент", "Сексі", "Вау", "В якій країні відпочиваєш?".

Нагадаємо, що Ольга Фреймут заінтригувала спортивним фото з танцювальним тренером Яною Заєць. Передплатники понадіялися, що телеведуча візьме участь у шоу "Танці з зірками".

Раніше повідомлялося, що Оля запросила до себе приму-балерину Катерину Кухар і вони провели час на диванчику за цікавим заняттям.

Також, знаменитість радикально розділила всіх людей на дві категорії, чим не на жарт розлютила українців.