Український популярний шоумен Андрій Данилко в костюмі Вєрки Сердючки потішив своїх фоловерів новим фото. Відповідна публікація з'явилася в Instagram.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Артист, судячи з усього потрапив під сильну зливу, що пройшла у столиці. При цьому він був "при повному параді" в сценічному костюмі і з макіяжем.

"Київ зараз", - коротко охарактеризував він відбувається під фото.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Фотографія тільки за день зібрала майже 20 тисяч лайків. В коментарях люди посміялися над забавним знімком і поділилися своїми історіями про негоду в Києві.

"Тру. Я сьогодні виглядав приблизно так само", "Аа, крута фотка. Заради неї варто було намокнути", "Вєрка, тримайся! Біжимо з рушниками", "Хто сфотографував мене, коли я вмивалася вранці?", – відзначили фоловерів.

Раніше повідомлялося, що після поїздки в Нью-Йорк, де Вєрка Сердючка (Андрій Данилко) встигла порадувати фанатів новим фото з мамою, а шанувальники поспішили відправити Вєрку в прем'єр-міністри, зірка виклала нове фото вже в Києві.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram українська суперзірка виклала знімок з мамою, який справив незабутнє враження на всю українську публіку. Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки, прокотився на надувному "банані" разом з мамою Вєрки. (Інна Білоконь).

Вєрка Сердючка на фото - в звичному образі - з зіркою на голові, яскравому костюмі та білих колготках.

Нагадаємо, Сердючку помітили на величезному "банані", мамі теж перепало.

Як повідомляв Знай. ua, Данилко в образі Сердючки збентежив дивним фото.

Також Знай. ua писав, що мама Сердючки спокусила відомого ведучого на весіллі Потапа і Каменських.