Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка показала відео з грандіозного концерту Монатіка в Києві, в якому вона взяла участь. Як відомо, у Наді і Дмитра є дуетна пісня "Глибоко", і саме її артистка виконала разом з Монатіком на сцені його шоу.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Надя Дорофєєва вирішила показати шанувальникам відео з цього виступу. У роликах можна побачити сексуальний танець Наді і її підтанцьовки, а також гарно поставлений номер і складні декорації. На сцену співачка вийшла в спокусливому образі – на ній білизна і рожева прозора накидка.

У підписі до відео Дорофєєва написала: "Як було класно @monatik_official! Діма – ще раз вітаю! Мені завжди приємно працювати з таким професіоналом і дружити з такою людиною! І звичайно дуже дякую всім, хто працював над нашим номером. Всім танцюристам, @denis_stulnikov, @ivfrolov".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.