Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська регулярно ділиться зі своїми шанувальниками свіжими фотографіями з життя та особистими історіями в соціальних мережах. Ось і на цей раз співачка поспішила поділитися з фанами прекрасним фото з маленьким сином Нестором. Але, уважні шанувальники запідозрили щось недобре.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

Оля виклала фото біля озера. Судячи з геолокації, Цибульська з сином знаходяться в Ірпені. Сама Оля пише про те, що вирішила з сином відправитися на риболовлю.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Рибалка. Спроба номер 2. Цікаво, зловимо чи ні? А як ви святкуєте?" - запитує співачка. Останнім питанням воно, очевидно, натякає на День молоді, який відзначають саме 30 червня.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Пізніше, в сторіз вона поділилася відео того, що вони з сином зловили рибку.

"На кукурузку" - сміється Ольга.

Наступні кадри сторіз Цибульська присвятила тому, що їй, мабуть, дуже сподобалася рибалка.

"Нове хобі" - написала Оля на кадрі з вудкою.

У коментарях під фото шанувальники співачки стали активно висловлювати свою думку:

"Ми сьогодні теж рибку ловили і зараз будемо з друзями та родиною запікати на мангалі цю смакоту", "Які ви люди добрі придурошні, не показує чоловіка, значить Дзідзьо", "Щось синок на Дзідзьо дуже схожий", "Мені ваш синочок схожий на Дзідзьо"

"Син схожий на Дзідзьо", "Чому ви свого сина робите схожим на Дзідзя? Якийсь дивний спосіб привернути увагу до себе", "Коли вже чоловіка свого покажете?"

Варто відзначити, що Оля дуже агресивно реагує на критику і на повідомлення про те, що її син схожий на Дзідзьо.

"Все забуваю Ваше прізвище ... погуглю! Відома музична критикулька", "Голова нам дана не тільки, щоб в неї їсти, а ще, щоб думати перед тим, як ляпнути. Хоча, свою юзай як хочеться" - злиться виконавиця.

Нагадаємо, не так давно виконавиця розповіла про те, як вберегти свою машину від крадіжки. Можна використовувати всі: яскраві подушки в салоні, яскраві наклейки та кольорові диски. А так само, Оля повідомила, що ні в якому разі не можна залишати техпаспорт в салоні авто.

Як повідомлялося раніше, чоловік Цибульської надірвався від ваги дружини.

Також, Цибульська розповіла про труднощі життя ідеальної дружини.