Відома Голлівудська актриса Анджеліна Джолі, яка останнім часом відома скандалами з Бредом Піттом, продовжує шокувати шанувальників своїм зовнішнім виглядом. Співачка дуже сильно схудла і фанати всерйоз перейнявся про стан здоров'я свого кумира.

Також нещодавно стало відомо, що актриса страждає від виснаження і знаходиться майже на межі смерті. Деякі західні журнали вийшли зі скандальними заголовками "Їж чи протягнеш ноги", у них повідомляється, що актриса під час візиту в Колумбію втратила свідомість, але відмовилася від лікарів. Так само в одному з журналів було сказано, що Анджеліна не їла 34 дні та лікарі буквально змушують її їсти.

На щастя шанувальників ці новини виявилися вигадкою чистої води і незабаром ці чутки спростували. Новини журналів виявилися "качкою" спрямованої на чергову спробу розповісти про проблеми здоров'я актриси, яких немає і таким чином створити ажіотаж. Так само стало відомо, що Анджеліна Джолі не була госпіталізована в Колумбії і ніхто з лікарів не сказав актрисі "їж або помри".

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Дочка Джолі і Пітта ледь врятувалася від серійного маніяка

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Пітт і Джолі закопали сокиру війни

Також "Знай.ua" писав про те, що Анджеліна Джолі втоптала в болото світову легенду