Український музикант Потап вперше з дня весілля зважився прокоментувати чутки про вагітність своєї дружини співачки Анастасії Каменських. Про це він розповів в інтерв'ю Катерині Осадчій, передає Politeka.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чутки про можливу вагітність Анастасії Каменських почали спливати відразу після несподіваної одруження пари. Пізніше з'ясувалося, що артисти довго приховували свої стосунки і з тих пір увагу преси та фанів все більше прикута до цієї парі.

При цьому Потап вирішив не спростовувати, але і не підтверджувати чутки про швидке поповнення в родині. Фанати і журналісти продовжують вдивлятися в кожне нове фото Насті, щоб побачити, вагітна вона чи ні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Хай дивляться, така робота у вас", - загадково прокоментував Потап.

Настя Каменських вирішила показати шанувальникам, як проводить єдиний вихідний з коханим чоловіком. До того ж, співачка поскаржилася, що жахливо захворіла, але її лікує доктор "АйПотап". На фотографії видно, що закохані вийшли на прогулянку в Києві. Настя одягла коротенькі джинсові шортики і бежеву кофту оверсайз, а Потап у синіх джинсах і білій футболці, поверх якої накинув оригінальну курточку.

"Я страшенно захворіла, працюю щодня. Вчора у мене був єдиний вихідний і мій доктор АйПотап @realpotap перетворив його в самий чарівний день", - написала Настя.

Нагадаємо, Каменських показала вагітний живіт", шанувальники в захваті.

Як повідомляв Знай. ua, Настя Каменських стривожила мережу новим фото.

Також Знай. ua писав, що Каменських довела фанатів до межі гарячим фото в мокрих трусиках.