Ігор Крутий невдовзі відзначить ювілей - 29 липня йому виповниться 65 років. Деякий час тому композитор сів на сувору дієту. Крім того, нещодавно він переніс складну операцію.

"Перед важливим днем думав про те, що буде з рідними, якщо мене не стане. Для мене питання збереження рівня життя моїх дітей, онуків, друзів дуже важливе", - каже Крутий.

А нещодавно композитор показав свіжий знімок з татуюванням на плечі. На фотографії видно, як схуд Ігор Якович. Різке скидання ваги змусив глядачів подумати, що у композитора - серйозні проблеми зі здоров'ям, але в його оточенні запевнили, що жодних підстав для занепокоєння немає.

"Звичайно, всі дуже турбуються, підтримують його. Всякі були вигадки, але втрата ваги пов'язана зі строгою дієтою, прописаної фахівцями. Іноді здається, що Ігор Якович взагалі нічого не їсть! І при цьому він ще активно займається спортом: любить великий теніс, поважає бігову доріжку і прогулянки на свіжому повітрі", - розповідали в оточенні Крутого.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Музикант має шалену підтримку від близьких. У Ігоря Яковича велика і дружна сім'я. Крутий ніколи б не домігся успіхів, якщо б не його мама. Світлана Семенівна підтримувала заняття сина музикою, хоча йому було важко: після перенесеної в дитинстві хвороби ліве вухо перестало чути. Тепер на кожному концерті композитор дарує родичці букет квітів.

Близькі музиканта живуть в США. У Крутого троє дітей: Микола від першого шлюбу, доньки Вікторія і Олександра - від другої дружини Ольги. Жінка підкорила серце композитора близько 30 років тому.

"Вони закохалися одне в одного з першого погляду. Ігор став вигадувати незвичайні пісні. Пам'ятаю, брат приїхав до мене в Філадельфії, сів за рояль і награв красиву мелодію. В результаті вийшла пісня "Я люблю тебе до сліз…", - пояснює сестра Крутого Алла Баратта.

Нагадаємо, Потап написав пісню "Ти не забув" і домовився з корифеєм шансону Любов'ю Успенської.

Також Знай.uа писав про те, що Любов Успенська опублікувала у своєму мікроблозі вкрай дивне фото.

Як повідомляв раніше Знай.uа, дочка відомої російської співачки Любові Успенської Тетяна Плаксіна показала, як проходить реабілітацію після падения з мотоцикла.