Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним спільним селфі з репером і продюсером Потапом, позуючи в схожих білих вбраннях. Так, артистка порівняла себе з новоспеченою дружиною Олексія, Настею Каменських, запропонувавши створити дует "Потап і Надя".

"Потап і Надя 🤪 @realpotap", - пожартувала Дорофєєва. Фолловери взялися коментувати: "Головне, щоб він потім на тобі не одружився😅😄", "Потап і Надя, Время і Настя😂", "Може, це буде новий дует? А що?🤔🤣😂", "Машинально прочитав Потап і Настя, тільки потім до мене дійшло, що щось не так", "У тебе такі гарні очі😍😍😍", "Кращий продюсер, краща співачка 😍".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.