Герцогиня Кембриджська відвідала Уїмблдонський турнір з тенісу. Вона давно є прихильницею цього виду спорту. Кейт Миддлотон приїхала подивитися на матч британки Харієт Дарт і американки Крістіну Макхейл. У королівському секторі вона сиділа в компанії відомих британських тенісисток - Кеті Бултер і Енн Кеотавонг.

На турнірі дружина принца Вільяма з'явилася в білій сукні в дусі 70-х років від її улюбленого дизайнера Alexander McQueen. Ремінець з бантом акцентував увагу на тонкій талії герцогині. Романтичний образ доповнили чорні човники і сумочка, теж від Макквіна.

Офіційного дрес-коду для Вімблдону немає, але члени королівської сім'ї зазвичай з'являються на турнірі в коктейльних сукнях.

Дружина принца Гаррі Меган Маркл теж обожнює теніс. Але зараз вона перебуває в декретній відпустці, тому дебют на Вімблдонському турнірі доведеться відкласти до наступного року.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, Кейт Міддлтон повечеряла з наркоманами і алкоголіками.

Як повідомляв Знай. ua, кортеж Міддлтон і принца Вільяма спровокував ДТП.

Також Знай. ua писав, що Міддлтон припустилася фатальної помилки.