З'явилася тривожна інформація для шанувальників серіалу "Свати". Держкіно в Україні може анулювати прокатне посвідчення проекту.

Про це стало відомо завдяки заяві члена експертної комісії при Держкіно Сергія Стуканова.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що 1 липня, канал "1+1" запустив показ шостого сезону комедійного телесеріалу від студії Квартал 95 "Свати". Так, організації посилаються на те, що в серіалі демонструється символіка, діючі державні особи та військові країни-агресора, що прямо заборонено законом.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Стуканов запевняє, що серіал "Свати" у своєму новому сезоні демонструє на екрані Путіна, Сталіна і георгіївську стрічку, яка заборонена в країні. Експерт пояснив, що, швидше за все, серіал знімуть з ефіру і заборонять в Україні, так як він порушив відразу кілька законів, і слово експертної комісії тут не потрібно.

Нагадаємо, Олена Кравець вразила заявою про майбутньої політичної кар'єри: "І ти туди ж?".

Як повідомляв Знай.uа у Києві дитячі будинки отримають додаткові гроші: шкода, що не батьківську любов.

Знай.uа писав, Рабінович: Нова влада віджартовується на питання про світ і тарифах, але людям вже не до жартів.