У Києві українські зірки побували на закритій презентація нової гри City Z у VRtuality. Зануритися у світ віртуальної реальності наважилися найсміливіші представники шоу-бізнесу. Хореограф Олена Шоптенко, співаки Артем Пивоваров і Нікіта Ломакін, блогери Саша Чистова і Сергій Стоун, ведучий Денис Христов, дизайнери Максим і Маргарита Комашня (KOMASHNYA), радіоведучі Юрій Рихлик і Ольга Гриневич воювали зі справжніми зомбі, бо саме так все і здається, одягнувши спеціальне обладнання.

Журналісти “Знай.uа” також стали на захист пост-апокаліптичного світу від нашестя мертвяків і змогли відчути весь екстрім і драйв від занурення.

Спершу гравцям провели інструктаж, щоб ніхто нікого не поранив. Після - одягли важке обмундирування зі спорядженням. І запустили в гру.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

З боку виглядає, як команда спецназу б'ється з кимось жахливо страшним. Так всі кричать і висловлюють свої емоції. Спробувавши самому, ти розумієш, чому. Ти потрапляєш в напівзруйноване приміщення, де з усіх боків на тебе починають нападати страшні монстри - зомбі та інші істоти. Візуальний і звуковий супровід відповідний: кров, крики, ревіння, тріск… Ти збираєш сили і починаєш всіх вбивати - єдиний вихід залишитися в живих.

Є підказки і переходи на наступний рівень. Ти бачиш своїх колег по команді і можеш з ними спілкуватися. Кожен рівень вражає графікою. Але найголовніше - це відчуття небезпеки, яке не залишає до самого кінця.

Таке випробування не залишило нікого байдужими. Враженнями від занурення у світ віртуальної реальності поділився Нікіта Ломакін: “Чесно, це неймовірно! Я радий, що дожив до часу, коли з'являються такі ігри, що можна відчути себе в абсолютно іншому Всесвіті, іншій Галактиці. Це дуже класно насправді”.

Нікіта Ломакін (LOMAKIN)

Співак залишився в цілковитому захваті, але зізнався, що у комп'ютерні ігри не грає.

"Ми піднімалися поверхами. Ми рубали зомбі. Класика! Але ми робили це командно. Приємно бачити своїх друзів і у віртуальної реальності. Розуміти, що вони бачать те ж, що і ти. Дуже класні відчуття, коли ти можеш дивитися по сторонах і бачити картинку, яка рухається, як в житті. Технології доростуть до того, що все буде відчуватися реальністю", - зазначив Ломакін.

Емоціями після битви з живими мерцями поділився і співак Артем Пивоваров.

Артем Пивоваров

"Я в схожу гру грав в Одесі - занурювався в підземний світ. Я люблю відеоігри. Для мене кожне занурення - це свого роду дитячий особливий експірієнс. Класна картинка. Передається здорово атмосфера. Локації, куди ти переміщаєшся, наприклад, захід, виглядає максимально реалістично. І тобі хочеться подовше затриматися в тому чи іншому місці. На те вона і віртуальна реальність, а не просто гра в приставку. Це колосальна різниця", - зазначив артист.

Як повідомила Олена Шоптенко, в світ віртуальної реальності вона занурювалася вперше.

Олена Шоптенко

"Я не азартна людина, я спортсменка. Згодом ти розумієш, що перемога будь-якою ціною - не самоціль. Я дуже раціональна людина і ніколи раніше не грала в комп'ютерні ігри. Мені, звичайно ж, цікаво. У мене на телефоні навіть немає ігор. Я завжди була дуже зайнятою дитиною. Всі ігри пройшли повз мене", - поділилася хореограф-постановник ТВ-проектів.

Зазначимо, VRtuality - це найбільший в Україні парк віртуальної реальності. Він займає площу 600 м² і пропонує більше 100 ігор! Парк обожнюють українські медіаперсони.

Попередню зоряну презентацію нової гри-шутера відвідали Іраклі Макацарія, Женя Галич, Сергій Бабкін, Дмитро Ступка, ТНМК, LAUD, Анатолій Анатоліч, Слава Соломка, Анна Добриднєва, On I Ona, актори серіалу “Школа” Анна Трінчер і Богдан Осадчук.

Нагадаємо, раніше актор Богдан Юсипчук розповів про зйомки в серіалі “Ментівські війни. Харків”.

Також "Знай.uа" писав, що відомі музиканти влаштували провокацію на знімальному майданчику.