Продюсера відомих знаменитих фільмів, серед яких "Вовк з Уолд-стріт" та "Тупий і ще тупіший", Різа Азіза затримали в Малайзії. Йому інкримінують відмивання грошей.

Про це повідомляє BBC.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Американські прокурори звинуватили Азіза в присвоєнні грошей з багатомільярдного державного фонду для фінансування фільмів. Батько і мати Азіза також звинувачують у корупційних діях. Дружину продюсера Росмах Мансор також звинуватили у відмиванні грошей та ухиленні від сплати податків.

Різ Азіз

Зараз Різа Азіз, який продюсував фільм "Вовк з Уолл-стріт" з Леонардом Ді Капріо, вийшов з в'язниці під заставу. Продюсер зобов'язаний прибути до суду в п'ятницю, 5 липня, щоб заслухати звинувачення. Про це заявив голова малазійського антикорупційного відомства Латеефа Коя.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Продюсер у свою чергу заперечує будь-які звинувачення. Його кінокомпанія "Red Granite Pictures" вже подала цивільний позов до уряду США.

Зазначимо, що департамент юстиції США також звинуватив Red Granite Pictures у використанні фондів 1MDB для створення фільмів "Тупий та ще тупіший" і "Хто в домі тато". У травні близько 57 мільйонів доларів США було конфісковано компанією і введено до рахунку в Малайзії, створеному для окупності коштів, які нібито привласнювалися з 1МБ.

Нагадаємо, що Тодоренко перед весіллям шокувала відвертим вбранням: "А де сукню".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Тодоренко розривається між кар'єрою і сім'єю, допоможіть вибрати: "Божевільна мати".

Також "Знай.uа" писав, що Тодоренко в купальнику здивувала величезною грудьми: "Що за пекельний фотошоп".