Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила ніжний кадр з Сорренто, Італія, де 3 липня пройшло їх з Владом Топаловим розкішне весілля. Так, артистка поки що приховує яскраві фото з церемонії, однак похвалилася спільним знімком з мамою Іриною, позуючи в довгій кремовій сукні і капелюшку-канотьє на тлі заходу сонця і вулкану Везувій.

"#Мама #Везувий ❤️ 🌋
#sorrento #свадьбаТТ", - лаконічно підписала Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "Таке тепле фото❤️нехай всі мами будуть з нами поруч,живі і здорові🌷🕊", "Прекрасні жінки на прекрасному тлі😍😍😍. Щастя вам Регіна, любові та сімейного затишку! 💋💋💋", "Відразу видно,мама і доча -подружки!!!", "Схожі на цьому фото)", "Мамина копія😍", "Красуні👍🔥❤️", "Щастя, любові, здоров'я вам і вашій родині❤️".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.