В день незалежності США, 4 липня, в столиці пройшла зіркова вечірка в американському стилі "American Party. Who is Peakman?"

На сцені Canadian Club зібралися англомовні артисти, які своїми хітами вже підкорюють Європу і Америку: Mountain Breeze, К.ODA (Kira Mazur), KC Black, BAKLAN.

Також, в рамках заходу пройшла презентація артиста Alex Peakman. Англомовний інді-рокер заявив про себе в день незалежності США не випадково.

"Інді-рок був народжений в Америці, а я ріс на американській музиці і кінематографі. США має сильний вплив на світ не своєю ядерною зброєю, а культурою.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мій трек "Borderless" (Безмежність) про відкриття нових кордонів, про свободу і демократію, яка народжувалася в Америки з часів відкриття "Нового Світу". Я можу назвати Нью-Йорк столицею світу, де люди різних рас, національностей і поглядів на життя об'єднані одним прапором "- говорить Peakman.

Американська вечірка не обійшлася без виступів спортсменів американського футболу, чирлідерів, дизайнерського показу "Америка" від бренду POLTORETSKAYA і, звичайно ж, традиційних американських страв.

Настрій вечора підтримували ведучі Макс Єжов та Яна Бріліцька, які не тільки додали колориту, а й розігрували подарунки від радіо партнера POWER FM та танцювального партнера студії Arthur Murray.

Захід зібрав багато медійних особистостей, американських та українських бізнесменів, відомих дизайнерів та стилістів, які витримали дрес-код і прийшли в образах "Зоряна Америка".