Микита Добринін, головний герой дев’ятого сезону романтичного проекту «Холостяк» поділився подробицями про те, як вдалося підкорити його серце.

Разом зі своєю обраницею Дашою Квітковою, він продемонстрував розкішну квартиру, в якій закохані тепер живуть разом. Також Микита поділився пікантними подробицями їх спільного життя, зокрема про свою реакцію на вагітність Даші.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зараз пара ділиться фотографіями зі свого відпочинку у Франції. Але фанатам закоханої пари цього мало і вони постійно вимагають нових подробиць. Їм таки вдалося дочекатися одкровень від Микити: «Я бачив вже в ефірі «Холостяка»: якщо хтось плакав, то вона подавала машинально серветку, - розповів в інтерв'ю Клатч Онлайн Микита Добринін. - Вона підтримувала, але при цьому робила це не спеціально, щоб подружитися з дівчатками. Вона просто ввічлива, людяна, чиста, відкрита. Це, напевно, мене в ній і зачарувало. Адже найголовніше - завжди залишатися добрим, без якихось хитрощів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Але не лише своєю чуйністю і добротою Даша підкорила серце затятого холостяка. Не обійшлося і без винахідливості. В боротьбі за серце Микити дівчина подарувала йому скетч-карту з завданням для двох. Це був ще один момент, на якому серце молодого чоловіка схвильовано тенькнуло. І ще один крок до перемоги Даші.

Нагадаємо, що Добринін показав найінтимніше у спальні з переможницею "Холостяка"

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що переможниця "Холостяка" розповіла, з ким живе, крім Добриніна

Також портал "Знай.uа" писав про Вагітність фіналістки "Холостяка"