Мерайя Кері ошелешила фанів, знявши кришку з пляшки просто голосом. Співачка, взявши високу ноту, миттєво відкрила пляшку. Відповідне відео вона розмістила в своєму Instagram. Цим самим вона взяла участь у популярному челенджі, який "гуляє" у мережі.

А почав флешмоб bottlecapchallenge казахський спортсмен Карен Пашикян, який займається змішаними бойовими єдиноборствами.

Відома виконавиця використала свій голос - вона взяла високу ноту, і кришка ніби сама злетіла з пляшки.

Нещодавно схожі відео для флешмобу bottlecapchallenge записали актор Джейсон Стетхем, боєць Коннор Макгрегор, музикант Джон Мейер. Всі вони спробували ударом ноги відкрутити кришку від пляшки, щоб вона впала.

"Ахахаха, ось чому ти найкраща! ♥", "Ось як легенда кидає виклик", "Я кричу", "Все скінчено. Вона виграла. Навіть не намагайтеся брати участь у змаганні, тому що вона перемогла. 🔥 😘❤️❤️❤️", - коментують надзвичайні здібності співачки фолловери.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відзначимо, що даний флешмоб по відкриванню пляшки знаменитим ударом Чака Норріса в Інтернеті набирає обертів.

Нагадаємо, у світі набирає популярності челендж, який може вбити за пару секунд: перевірте, чи займаються цим ваші діти.

Раніше Знай.ua повідомляв, викрадений пес повернувся до господарям через 2 роки.

Також Знай.ua писав, чоловіки всього світу обрали першу красуню планети.