Після гучного повернення на сцену в рамках вокального шоу Голос країни, співачка Зіанджа викликала вибух у соцмережах. Протягом довгого часу співачка не публікувала ніяких фотографій в Instagram. Проте тепер вона вразила новим іміджем, укоротивши зачіску та пофарбувавши волосся у більш світлий відтінок.

На одному зі знімків вона позує у фіолетовому топі з букетом квітів. “Я сумувала за вами“ - говорить напис під фотографією.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На іншій фотографії артистка позує сидячи на піску і в короткому сарафані, демонструючи фанатам стрункі ноги.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Захопливі коментарі шанувальників не примусили довго чекати:

“Наше сонце❤️“,“Яке коротке волосся, круто) знову зміни😍“, “Яка красива і світла, коли дивлюся на фото, виникає відчуття спокою“, “Дуже красива, така річкова і тепла😍) “, “Боже, ви прекрасна, немов весна“, “Яка чиста і світла, дуже приємно бачити“, “Яка квітка🌸“, “ти розкішна жінка!“, “Ура, ти повернулася“

Нагадаємо Зіанджа почала кар'єру в шоу-бізнесі з участі в “Фабриці Зірок 2“ і “Фабриці зірок. Суперфінал“ під псевдонімом Борис Апрель. Вона зважилася на зміну статі в 2014 році, а в 2018 в новому образі вперше з'явилася на шоу “Голос країни 8“.

Нагадуємо, оновлена Зіанджа порушила довге мовчання

Як повідомляв портал Знай.ua, Лобода показала, на кого схожа Тільда

Також "Знай.ua" писав, що Вакарчук пояснив, чому ховає дружину від українців

https://www.youtube.com/watch?v=RMCu3xCyhEQ