Відома українська акторка Аня Кошмал, яку люблять мільйони телеглядачів за роллю онучки-підлітка Жені в серіалі "Свати–5", зросла й помітно її зовнішність помітно змінилася.

Відомо, що заради ролі в "Сватах" дівчина перефарбувала колір волосся і зуміла показати всі "принади" перехідного віку свого персонажа, швидко ставши однією з головних висхідних українських зірок кіно. Цікаво, як же змінилася Аня з моменту першої появи у популярному серіалі.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Дівчина народилася в Києві. Її батько – військовий, а мати – педагог. З дитинства вона займалася у музичній школі і танцювальній студії, реалізуючи свої творчі здібності.

Завдяки заняттям у театральній студії Ані Кошмал запросили на кастинг в кіностудію, але на яку роль, дівчині не сказали. Після затвердження вона дізналася, що їй доведеться зніматися в п'ятому сезоні серіалу"Свати", який дуже любили її батьки.

У Ані вже велика фільмографія, вона знялася більш ніж у 20 фільмах. Крім "Сватів" були фільми "Село на мільйон", "Сашка", "Хороший хлопець", "Слуга народу" та інші.

Нагадаємо, Романенко поставив Держкіно на місце після скандалу зі Сватами: "Це марення у злиденній державі".

Як повідомляв Знай.uа Романенко пояснив скандал навколо Сватів і Держкіно: "Нехай для початку припинять красти".

Знай.uа писав, "Квартал 95" відмовився від "Сватів": що сталося.