Чи повернеться Вєрка Сердючка? Після виступу Андрія Данилка на Євробаченні-2019 це питання цікавить багатьох її фанатів.

І ось тепер, коли Андрій Данилко остаточно підтвердив свої наміри повернутися на сцену, його в черговий раз закидали купою питань щодо повернення до його знаменитого «другого я». Тим не менш, відомий шоумен закликав прихильників трохи охолонути.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В своєму інтерв’ю під час зйомок шоу «Х-фактор» канала СТБ Данилко пояснив, що хоча в нього і є багато ідей, він поки що не скучив за сценою. Артист зізнався, що виступ на Євробаченні вижав з нього усі соки і йому необхідний час, щоб перепочити і обміркувати свої подальші плани.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

«Сил нема, а тому нема і бажання. З’являться сили – з’явиться бажання» - пояснив свою позицію шоумен.

В тому ж інтерв’ю Андрій Данилко гостро розкритикував своїх колег по сцені за прагнення іти в політику. На його думку, вони роблять це лише через жадобу до грошей. Артист підкреслив, що його самого також неодноразово запрошували у виборчі списки, проте цей шлях для нього чужий.

Нагадуємо, Данилко відкрито заговорив про політичні амбіції

Як повідомляв Знай.uа, Данилко розповів про вербування зірок у Раду

Також Знай.uа писав, що Вєрка Сердючка вразила фанатів новим іміджем

https://www.youtube.com/watch?v=RMCu3xCyhEQ