Знаменитий фітнес-тренер і ведуча “Зважені та щасливі” на СТБ Аніта Луценко готує до запуску оновлений челленж “14 днів без солодкого”.

Як розповіла вона “Знай.uа”, якщо дотримуватись інструкцій, можна скинути 4 кілограма і більше, а також прибрати в талії до 10 сантиметрів.

Аніта назвала челлендж “14 днів без солодкого Plus”. Тобто флешмоб має додаткові нововведення. По-перше, це призи, які отримають учасники. По-друге, фітнес-тренер приготувала повні комплекси відео-вправ і схеми харчування на кожен день.

Аніта Луценко

Луценко закликає охочих приєднуватися до челленджу разом з кимось із знайомих, друзів, рідних, тому що той, хто заручиться підтримкою “співучасника”, отримає знижку.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

“Я не можу жити з учасниками вдома і бачити, як вони їдять або не їдять солодкого, тому кожна з учасниць повинна обрати собі ліпшого друга чи партнера - співучасника так сказати, який буде поряд і буде контролювати моменти слабкості”, - поділилася Луценко.

Вона зазначила, що новацією цього разу стануть призи, які отримають наприкінці учасники.

“Це 5 призів. Це програма схуднення на 84 дні. Це тренування за 15 хвилин силові з гантелями. Це моя книга. Спеціальна майка Sugar free - вільний від цукру. І думаю, що результати самих учасників і те, як вони себе будуть бачити кожен день і як вони себе будуть почувати - є найкрутішою мотивацією”, - повідомила фітнес-тренер.

Старт челленджу заплановано на 15 липня. Всі подробиці - на сторінці Аніти Луценко в Instagram.

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко поділилася ексклюзивними подробицями нового сезону "Зважених та щасливих". Ще вона розповіла про дивну манії українок бути худішими, ніж це дозволяє норма.

Також “Знай.uа” про новий сезон "Зважених та щасливих" розповів новий тренер проекту - Іраклі Макацарія. Він розкрив деталі особистого життя і розповів про проблеми з вагою в юнацькі роки.

Крім цього, відомий фітнес-тренер Марина Боржемская зі “Зважених та щасливих" назвала головну помилку при схудненні.