Відома російська акторка Яна Кошкіна вирішила приєднатися до #BottleCapChallenge і дати свою відповідь Джейсену Стетхему, який відкрив пляшку ударом ноги. Однак красуня Яна пішла ще далі та спробувала відкупорити пляшку деякими іншими пікантними частинами тіла.

Кумедне відео з'явилось на сторінці Instagram зірки.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Для цього акторка використовувала власну груди. Як видно на відео, дівчина змогла відкрити кришку пластикової пляшки від води використовуючи тільки свій бюст. За словами російської знаменитості, це її відповідь Джейсону Стейтему.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше відео для флешмобу bottlecapchallenge записали актор Джейсон Стетхем, боєць Коннор Макгрегор, музикант Джон Меєр. Всі вони спробували ударом ноги відкрутити кришку від пляшки, щоб вона впала.

А розпочав незвичайний флешмоб у мережі bottlecapchallenge казахський спортсмен Карен Пашикян, який займається змішаними бойовими єдиноборствами.

Нагадаємо, дружина українського футболіста Миколи Морозюка Ірина прославилася в інтернеті, коли взяла участь у флешмобі #BottleCapChallenge.

За початковими умовами челлендж було необхідно збити кришку з пляшки ногою, але креативна дівчина змінила правила і використала груди.

Як повідомляв портал Знай.ua, знаменита американська співачка Мерайя Керрі долучилась до челенджу в мережі та показала, що вона вміє робити ротом.

Також Знай.ua писав про те, що Волочкова відповіла Стетхему на його челендж, але своїм способом.