В українській столиці, в рамках заходу, який проходив на Контрактовій площі, були організовані майстер-класи, виступи і показ за участю різних дівчат. Відомо, що резидентка "Жіночого Кварталу" Лєра Товстолес також провела майстер-клас.

Про цю історію повідомляє студія "Квартал 95".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У житті Лера поєднує сцену гумористичного шоу з роботою моделі. На заході вона виступила з лекцією на тему: "Як правильно позувати, щоб бути дівою на фотографії? Як прийняти себе і почати вести свій влог? Боді позитив або боді негатив?".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Лера розповіла про те, як змінюються стандарти краси в сучасному світі. Наводячи приклади моделей з різними образами, вона поділилася тим, як дизайнери відходять від стандартів у красі та акцентують увагу в першу чергу на особистості.

Також Лера навчила всіх бажаючих модельної ході і поділилася секретами фотопозування. А переможцям в імпровізованому дефіле вона презентувала квитки на прем'єру нової програми "Жіночого Кварталу" в Одесі, яка відбудеться на Морвокзалі 24 липня.

Акторки "Жіночого Кварталу" Марта Адамчук і Віра Кекелія виконали відому пісню I’m Every Woman співачки Чака Хан. Нинішнє покоління знає цей хіт вже у виконанні Вітні Х'юстон. Популярна пісня очолила світові чарти, ставши синглом фільму "Охоронець".

Марта і Віра, володарки унікальних голосів, дуетом представили публіці свою версію цього хіта нітрохи не гірше за світових зірок. Акомпанував дівчатам музикант, чоловік Віри Кекелії – Роман Дуда.

Фіналом фестивалю було дефіле за участю 60 українок. По імпровізованому подіуму пройшлися яскраві дівчата з нестандартною зовнішністю, які не підпадають під класичні модельні канони. Учасниці продемонстрували, що справжня краса йде зсередини, і що жіноча краса безмежна.

Фестиваль "Краса розкриває серця" відбувався вперше, але організатори заходу Тетяна Котьолкіна і Анастасія Юхименко сподіваються, що він стане щорічним. Мета проекту – формування суспільного менталітету в дусі "анти-буллінг" та неприпустимість дискримінації жінок з нестандартною фігурою. Учасники фестивалю спробували донести українському суспільству ідею того, що кожна жінка неповторна, а жіноча краса буває різною і у неї немає меж.

Нагадаємо, красуня з "Жіночого кварталу" не втримала пишні груди у пікантному вбранні: "ти наша Радість".

Як повідомляв Знай.uа донька Кравець із "Квартал 95" приміряла новий образ: чарівна Мальвіна.

Знай.uа писав, зірка "Жіночого кварталу" закрутила пристрасний роман з колегою: пікантні фото парочки.