Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим кадром. Нещодавно знаменитість похвалилася трепетним спільним фото з виконавцем Позитивом і переможцем проекту "Голос. Діти" Олександром Зазарашвілі. Так, артистка анонсувала свіженький влог на своєму YouTube-каналі, показавши, як проходили репетиції і вирішувалися найскладніші моменти на шоу.

"Цей сезон голосу став для мене особливим, я всім серцем полюбила наших дітей. Для нас це був не просто проект...ми стали справжньою творчою родиною❤
Я буду за всіма сумувати...
Як проходили репетиції, радість , нерви і складні моменти - Все це в новому випуску DoDo VLOG. Посилання в описі профілю і stories )", - поділилася емоціями Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Це просто неймовірний випуск, шалено цікавий,так сподобалося ваше спілкування ,репетиції 😍😍", "Відео зі справжніми емоціями😍🔥", "Ой, ще раз вітаю вашу команду з перемогою❤️", "Боже, не які емоції!😻😭❤️ДУЖЕ КРУТООО!❤️".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.