Всесвітньо відома голлівудська актриса Анджеліна Джолі приступила до зйомок нового фільму "Those who wish me dead", які відбуваються в Нью-Мексико.

Відповідні фотографії були опубліковані в Telegram-каналі Star News.

Варто відзначити, що Джолі тримається чудово, вона в прекрасній формі і з посмішкою на обличчі. Чудова актриса, яка нещодавно пережила болісний розрив з Бредом Піттом і чимало нервових зривів, виглядає, як під час зйомок "ЛариКрофт" в 2001 році.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що доньці 44-річної Анджеліни Джолі і 55-річного Бреда Пітта - Захара і Шайло - вже давно і досить близько спілкуються з актрисою Міллі Боббі Браун. Нещодавно нащадків славетного подружжя і зірку "Дуже дивних справ" помітили прогулянці в Лос-Анджелесі. Компанія гуляла в компанії охоронця, найнятого голлівудською зіркою.

Шанувальники сім'ї Джолі-Пітт тут же відзначили: Захара, яка, за чутками, перша подружилася з Міллі, вела себе досить розкуто. А ось її сестра постійно прикривала груди руками і трималася від дівчат трохи на відстані.

Раніше Знай.uа повідомляв, Лілія Ребрик вперше поділилася фото з молодшою дочкою.

Також Знай.uа писав, дочка Джолі і Пітта пережила справжній жах у свій день народження.