Телеведучий Дмитро Шепелєв, колишній чоловік російської співачки Жанни Фріске в ефірі своєї програми показав скріншоти листування між помічником Барі Алібасова та його лікарем. З них випливає, що продюсер інсценував власне отруєння.

Всі, хто співчував Алібасову пройшли всі етапи почуттів від співчуття і жаху, до питань, як можна було так швидко виписатись з лікарні, далі до підозр, а чи могло е бути чи не могло. І от зрештою з'явились докази інсценування отруєння Алібасова.

Помічник Барі Алібасова Сергій Моцарь заздалегідь домовився з лікарем про госпіталізацію музиканта. Фрагмент їхньої переписки було оприлюднено в ефірі програми "Насправді". Як випливає з дат, листування Моцарь з лікарем відбулось за місяць до інциденту з отруєнням.

З переписки слідує, що помічник Алібасова обговорював можливі причини майбутнього інсценування госпіталізації.

"Думаю, привід госпіталізації треба придумав не алко, а шлунок чи печінка? Офіс і кота я беру на себе", - написав Моцарь, а лікар погодився з цією версією.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Після публікації скріншотів, Барі Алібасов покинув студію - з ганьбою втік з телеканалу.

"Це листування була основою добре спланованої акції. Безумовно, розмова була про те, що Барі Карімовичу необхідне планове лікування, але йдеться про проблеми з алкоголем. Цю ситуацію було вирішено використовувати як інфопривід і розіграти все те, свідками чого ми з вами стали", – заявив Шепелєв.

Експерти висловили згоду з Шепелєвим - вони припустили, що музикант потрапив до лікарні після отруєння алкоголем.

Нагадаємо, Алібасов відвідав лікаря-гастроентеролога і зробив гастроскопію. Дослідження показало наявність хімічного опіку стравоходу та шлунку.

Як повідомляв портал Знай.ua, сестра Алібасова Зоя заявила, що її брат не отруївся сам, а був отруєний.

Також Знай.ua писав, Барі Алібасов влаштував бійку в під'їзді свого будинку з лікарем-дієтологом.