З актрисою Лерою Товстолес курйози відбуваються постійно. "Я часто забуваю в літаках сумки, паспорти. І звичайно, коли я намагалася англійською пояснити, що трапилося, це викликало у багатьох посмішку, – зізнається Валерія. – Одного разу мені довелося летіти у Південну Корею на один день. Дорога в один бік займала 13 годин, назад – відповідно, стільки ж. А в самій Кореї я провела всього 12 годин. Ще був казус безпосередньо в самому аеропорті. Ми заговорилися з подружкою і не почули, як наші імена оголосили, мовляв, посадка вже закінчується. На останніх секундах ми встигли-таки на борт, але в підсумку літак все одно не полетів, сказали, що він зламаний, і рейс затримали на весь день".

Лера Товстолес

Зірка проекту "Ігри приколів", актриса Анастасія Оруджова згадує, як одного разу зі своїми колегами по команді "Тріо різні" сіла не в свій потяг. "Ми вже навіть завантажили речі на полиці нібито в своєму купе, але тут прийшли люди з квитками на наші місця. В результаті виявилося, що наша Саша Машлятіна переплутала місяці, коли купувала квитки. Нам довелося покинути вагон".

Машлятіна та Оруджова

А ось сама Саша Машлятіна потрапила в курйозну ситуацію не на залізничному вокзалі, а в аеропорту. "Я часто літаю в Америку, тому друзі іноді просять мене привезти їм звідти якусь техніку, наприклад, макбук або айфон, – ділиться актриса "Жіночого Кварталу". – Я поклала кілька товарів в багаж, а не в ручну поклажу, і, звичайно ж, моя валіза десь загубилась по дорозі і не долетіла. У підсумку, тільки через два дні її знайшли і привезли мені, але за цей час у мене з'явилося трохи сивого волосся"

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Саша Машлятіна

Анастасія Євтушенко ніколи не забуде, як її з подружкою зняли з автобуса. "У нас не було з собою запрошення і до з'ясування обставин нас посадили у в’язницю, – розповідає Настя. – Ми почали плакати, пояснювати, що ми їдемо дійсно відпочивати, а не займатися проституцією, як хтось із поліцейських вже встиг придумати. У підсумку нас посадили в якийсь «бобік» з гратами і повезли на поїзд, щоб ми могли вже на ньому дістатися до Польщі. А в цьому поїзді нас чекала інша пригода. Ми потрапили у вагон зі справжніми контрабандистами. Правда, на одній станції вони всі дружно вивантажилися, і у результаті, до Варшави ми їхали з подружкою абсолютно одні на весь вагон»"

Анастасия Евтушенко

Для Лалі Ергемлідзе одна з поїздок дійсно могла закінчитися дуже сумно. "Це було давно, років 9 назад, – згадує актриса. – Я співала у театрі на круїзному лайнері, який ходив по узбережжю Бразилії. І одного разу ми потрапили в такий сильний шторм, що наступного ранку водорості знаходили на палубі 10 поверху! Було дійсно дуже страшно: коли тебе кидає від стінки до стінки, все навколо страшно скрипить, а на кожному розі ти бачиш сліди від пасажирів з морською хворобою."

Лалі Ергемлідзе

Нагадаємо, красуня з "Жіночого кварталу" не втримала пишні груди у пікантному вбранні: "ти наша Радість".

Як повідомляв Знай.uа донька Кравець із "Квартал 95" приміряла новий образ: чарівна Мальвіна.

Також Знай.uа писав, зірка "Жіночого кварталу" закрутила пристрасний роман з колегою: пікантні фото парочки.