Український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притула часто ділиться новинами свого зіркового життя з шанувальниками в соціальних мережах. Його пости не бувають нудними і часто приправлені хорошим гумором. Так і в цей раз Притула вирішив показати миле фото, а в підписі до нього розповів, що йому довелося складати іспит.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як виявилося, політик-початківець і представник партії Святослава Вакарчука "Голос" Сергій Притула взяв участь не тільки в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу", яке виходить на телеканалі "1+1", а ще й у програмі "Іспит на відвертість". Зазначимо, що це шоу, в якому телеведуча Маша Єфросиніна бере інтерв'ю у зіркових гостей. Так, одним з них став і Притула, про що він повідомив у соцмережі, виклавши фото з Машею.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, пародія на Добкіна обернулася відром бруду для Притули.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що промова Притули про Томос зачепить навіть атеїстів.

Також портал "Знай.uа" писав, що священник відповів Притулі на промову про Томос.