На днях у Вищому суді Лос-Анджелеса відбулося слухання у справі про побиття американської актриси Хайден Панеттьєрі. Нагадуємо, що на початку травня колишня цивільна дружина українського боксера Володимира Кличка разом зі своїм хлопцем поверталася додому з нічного клубу. Обидва були в стані алкогольного сп'яніння. У будинку між ними виникла сварка, в результаті чого Хикерсон завдав тілесні ушкодження Панеттьєрі.

Читай Знай.иа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Під час останнього слухання офіцер Ембер Фіндлі підтвердила, що в ту ніч Брайан бив актрису. Вона продемонструвала суду фотографії тілесних ушкоджень на тілі Панеттьєрі. Цей інцидент був не першим: раніше молодий чоловік тричі піднімав руку на Хайден.

Захист Хикерсона наполягав на тому, щоб пом'якшити йому вирок, але суддя відмовив у проханні, вважаючи поведінку Брайана домашнім насильством.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Тепер йому "світить" позбавлення волі до 4 років. Через два тижні він знову предстане перед судом і тоді буде винесений остаточний вирок.

У травні після затримання Хикерсон вийшов на свободу під заставу. Суд заборонив йому носити вогнепальну зброю і наближатися до дівчини ближче ніж на 90 метрів, телефонувати або писати екс-дружині Кличко. Незважаючи на це, через два тижні після інциденту їх бачили разом під час прогулянки.

Нагадаємо, що екс-наречена Кличка шокувала своїм зовнішнім виглядом.

Як повідомляв портал Знай.иа колишню Володимира Кличка жорстоко побили.

Також портал Знай.иа писав, що українки ще мають шанс роздобути одного з зоряних красенів.