Відомий російський виконавець Влад Топалов, який одружений на українській телеведучій та співачці Регіні Тодоренко, часто балує шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, в цей раз Влад опублікував зворушливе весільне відео, від якого сльози навертаються на очі від розчулення.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У ролику можна побачити, як зоряні закохані говорять одне одному шлюбні обітниці і освідчення в коханні. Також шанувальники можуть розглянути весільні образи Регіни і Влада, а від слів, які вони говорять один одному аж мурашки по шкірі. Шанувальники не приховують свого захоплення і засипають парочку привітаннями та побажаннями.

Як уже відомо, Тодоренко і Топалов розписалися в кінці минулого року, коли Регіна була на останніх термінах вагітності. Тепер же парочка вирішила відзначити весілля, оскільки у них його все ще не було.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Топалов незвично привітав Тодоренко з днем народження.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов почали принижувати один одного на очах у всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, що Чоловік Тодоренко Топалов зворушив романтичним фото.