Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. В цей раз телезірка вирішила заінтригувати шанувальників новим випуском своєї програми "Екзамен".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На своїй сторінці в Instagram Маша Єфросиніна опублікувала відеофрагмент, яким показала найгарячіші моменти інтерв'ю. Екзамен на відвертість склав музикант і політик Святослав Вакарчук. У підписі до відео Маша поділилася з шанувальниками враженнями про свого гостя.

"Для мене це історичний #Іспит Слава @sviatoslav.vakarchuk ніколи не давав особистих інтерв'ю! Я ж вперше за всю історію Іспиту пішла на те одкровення, яке для мене завжди було за межами внутрішніх можливостей! У нас вийшла ну дуже загострено/емоційна бесіда! Мені важливо було показати вам ту грань Слави, яку, як артист, і як політик, він ніколи не вважав за потрібне оголювати! Але в ній є багато відповідей на всі ваші запитання... А я скажу, що він був до тремтіння чесним, навіть у тому, що побажав тримати при собі... Пропустити цю розмову не можна! Посилання в профілі. А я поки налию собі вина...".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.