У четвер, 23 травня, відбулося весілля найяскравішої пари українського шоу-бізнесу – Потапа і Насті Каменських. Шанувальники давно приписували знаменитостям роман, і ось, нарешті, їх підозри підтвердилися, і зоряний дует зіграв пишне весілля. І Потап, і Настя після весілля публікували безліч фото зі свята, а потім ще й з медового місяця. Але, схоже, пристрасті трохи вщухли, і молодята повернулися до звичайного життя, і відповідні фото тепер публікують в соцмережах.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, в цей раз Потап вирішив показати шанувальникам свої будні. Артист поділився з фанатами милим домашнім відео з дружиною, яке він зняв на телефон під час прогулянки парочки на полі для гольфу. Як видно, за кермом машинки сидить Настя Каменських, вона намагається дивитися "на дорогу", але все одно час від часу поглядає в камеру і посміхається. У підписі до відео Потап написав: "Вже сумую за тобою, крихітко", мабуть, натякаючи, що збирається знову кудись поїхати.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.