Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, а також скріншот з ЗМІ. У цій публікації зірка прокоментувала скандал, який виник (чи не виник) з нею на фестивалі "Білі ночі" в російському Пітері.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Виявилося, що російські ЗМІ розтиражували новину про те, що Лобода нібито влаштувала скандал через те, що їй не виділили VIP-гримерку. При цьому гримерок взагалі не вистачало, гостям фестивалю довелося тіснитися по 2-3 людини в одному приміщенні.

Однак, за словами самої Світлани, ніякого скандалу не було. "Ніяких скандалів, претензій до організаторів та інших подій на фестивалі «Білі Ночі» не було. І, як казав Булгаков: «Не читайте до обіду газет». П. С. там стільки різної хрєні", - написала зірка.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.