Відомий український телеведучий, головний герой шоу "Холостяк-9" Микита Добринін продовжує дивувати шанувальників вельми яскравими і ніжними знімками з коханою Дариною Квітковою.

Відомо, що пара зустрілася і познайомилася на зйомках романтичного шоу "Холостяк-9", де ведучий був головним героєм. В їх історії хейтери намагалися знайти піар, але після більш ніж 6 місяців стосунків закохані демонструють особливу ніжність під час публічних виходів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У суботу, 13 липня, в Одесі стартував ювілейний десятий Міжнародний кінофестиваль. На грандіозне відкриття були запрошені українські та голлівудські зірки, серед яких – зірка "Зачарованих" Роуз Макгоуен, письменник Майк Лі, французька акторка Катрін Деньов, співачки Джамала та Камалія, режисер Ахтем Сєїтаблаєв, ведуча Леся Нікітюк. Крім цього, покрасувалися на червоній доріжці екс-учасники шоу "Холостяк" Іраклі Макацарія та Микита Добринін, який прийшов на захід з дівчиною.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, одеський кінофестиваль перетворився на фрік-шоу: "Парад у*біщних цицьок".

Як повідомляв Знай.uа сукні випускниць, забута білизна і "екстравагантні" принти: 13 найпровальніших образів Одеського кінофестивалю.

Знай.uа писав, одеський кінофестиваль 2019: добірка найкращих зіркових образів.