Улюблениця українських глядачів телеведуча Леся Никитюк прославилася завдяки шоу Орел і Решка. Та після завершення зйомок вона не пропала з телеекранів, а стала ведучою кількох проектів на Новому каналі. Крім того Леся багато подорожує по світу і знімає програму в свій відеоблог на YouTubе.

Сьогодні в Instagram української телезірки майже три мільйони підписників, які активно стежать за сторінкою своєї улюбленої ведучої. І Леся не перестає тішити своїх фанатів фото в різних ефектних вбраннях і образах.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нещодавно Леся Никитюк поділилася враженнями від Одеського міжнародного кінофестивалю і заодно засвітила розкішну сукню, в якій туди прийшла.

Однак, багатьом користувачам новий образ теледіви не сподобався і вони жорстко розкритикували і сукню і саму Лесю.

"Жахливе вбрання", "Сукня не дуже", "Лесю, перестань худнути", "Не одягай те, що демонструє твої кістки", "Ти красуня але плаття фуфу", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, 12 липня в Одесі відбулося відкриття щорічного кінофестивалю. Цьогорічний фестиваль став ювілейним - він проходить вже 10-ий раз. Захід традиційно проходить в Одеському академічному театрі опери та балету.

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Нікітюк підірвала Instagram мереживним вбранням.

Також Знай.ua писав, Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.