У воскресень, 14 липня, у Лондоні відбулася прем'єра фільму "Король Лев", на якій, крім світових знаменитостей, з'явилася і королівська пара Меган Маркл і принц Гарі. Молоді батьки весело провели час і навіть поспілкувалися з іншою не менш популярною парою: Бейонсе з Джей-Зі.

Як повідомляється, блискуча Бейонсе сказала герцогині Сассекській, що її новонароджений син Арчі виглядає чудово. Вона додала, що вони з чоловіком просто обожнюють королівську сім'ю. У відповідь на це Меган обняла співачку.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Принц Гаррі запитав про близнюків Бейонсе і Джей-Зі, на що репер дав молодому батькові важливу пораду: "Найкраща порада, яку я можу вам дати, — це завжди знаходити час для себе".

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Репортери відзначили, що після офіційного прийому пари продовжили спілкування у приватному місці.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон вийшла у світ без білизни.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маркл і Міддлтон "подружилися" на фіналі Вімблтона.

Також портал Знай.ua писав, стало відомо, чому Меган Маркл терплять в королівській родині.