Популярний український телеведучий Володимир Остапчук завжди відрізнявся відмінним почуттям гумору. Його пости в соціальній мережі Instagram довели до істеричного сміху не одного українця. Так само, він відомий тим, що знімає смішні пародії на популярні пісні. Ось і цього разу він змавпував пісню Артура Пирожкова "Зацепила".

Скічко та Остапчук
Скічко та Остапчук

У зв'язку з тим, що останнім часом кількість зірок, що вирішили піти в політику, збільшується в геометричній прогресії, Остапчук вирішив зняти кліп з висміюванням цього. В новому скликанні Верховної Ради ми, можливо, побачимо, телеведучого Олександра Скічка, телеведучого і актора Сергія Сивохо і ресторатора і телеведучого Миколи Тищенка, а під час передвиборної гонки політикою впритул зайнялися підкорювач сердець "самотніх вовчиць" Олег Винник, мати кокошників Оля Полякова, Іво Бобул та багато інших. Про них, а також про вірус "зе-зе", який змушує зірок йти в політику і переноситься незвичайною мухою, нова пародія від Володимира Остапчука.

"За останній місяць у мене стало в два рази більше роботи. Іноді мені здається, що я в шоу-бізнесі залишився один. Більшість моїх колег, крім звання народних улюбленців, стануть ще й народними обранцями (минаючи звання "заслуженого"). Це круто для країни, але що ж буде з шоу-бізом? Чому селебріті масово йдуть у політику? Чи підуть колишні депутати на сцену? Може, причина в загадковому вірус, який викликає бажання піти в шоу-бізнес і навпаки? Про це моя нова пародія!" - повідомив Володимир у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Остапчук нагадав, що все це жарт та іронія, а так само попросив поставитися до цього з гумором. У кліпі можна побачити також і політиків, які вирішили замінити зірок у шоу-бізнесі.

Луценко, Гройсман та інші подалися в шоу-бізнес, Парубій читає реп, а Тимошенко поїхала в тур "Королева Ради".