Відома радянська та російська актриса Інна Чурікова впала під час репетиції. Зараз вона зараз знаходиться в реанімації після складної операції і її стан залишається важким.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався у Москві на сцені театру "Руська пісня". Під час того, як Чурікова виступала у виставі "Стара діва" на сцені було темно й вона оступилася. Відома артистка впала зі сцени.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

На місце НП прибула "швидка", однак тоді лікарі не виявили жодних переломів. Її відвезли в НДІ швидкої допомоги імені Скліфосовського, де пізніше помітили перелом ребер.

У четвер, 18 липня, лікарі дозволили відвідати Чурікову лише її чоловіку та сину. За даними джерела, в актриси діагностований перелом ребер з лівого боку.

Зазначимо, що за останні дев'ять років неодноразово надходили повідомлення про проблеми зі здоров'ям Чурікової. У 2010 році повідомлялося, що її терміново госпіталізували в кардіологічне відділення з інфарктом. У 2013 році вона відсвяткувала 70-й ювілей.

Народній артистці СРСР Інні Чуриковій 75 років. Вона знялася в десятках фільмів, у тому числі в "Морозко", "У вогні броду немає", "Початок", "Той самий Мюнхгаузен", "Васса", "Військово-польовий роман", "Ребро Адама", "Ідіот", "У колі першому", "Ширлі-мирлі" і багатьох інших.

Нагадаємо, Єгора Кріда закували у шлюбні ланцюги: розбивач жіночих сердець одружився з відомою актрисою.

Як повідомляв портал Знай.ua, легендарні Вайкуле та Катамадзе об'єдналися заради однієї мети: "Росія - окупант, Путін - наш спільний ворог!".

Також Знай.ua писав, Джолі у компанії гарячої красуні підкорила Париж, божевільний шарм: "С*ски стирчать, як дульки".