Відома українська співачка Аліна Гросу, яка нещодавно вийшла заміж за російського бізнесмена, і яка довгий час жила і будувала кар'єру в Москві, вирішила повернутися на батьківщину. Та не просто так, а з передвиборчим туром по рідній Буковині. Але ні, в політику йде не Аліна, а її батько Михайло Гросу, який балотується як мажоритарник. На своїй сторінці у соцмережі Instagram Аліна опублікувала фотографії з зустрічей батька з виборцями у селах Чернівецької області, а у підписи до знімків розповіла, як любить Буковину і свого батька.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ось і закінчується одна із найцікавіших подорожей в моєму житті... Я впевнена, ще ні у кого не було такого насиченого медового місяця, як у мене. Я народилася і виросла на Буковині, але по-справжньому познайомилась з нею тільки зараз. Тільки відвідавши понад 80 сіл, провівши понад 100 зустрічей, побачивши і почувши тисячі різних історій, я пізнала свій рідний край.

Навряд чи я б колись змогла б так детально пройти цей шлях, якби не передвиборча кампанія мого батька. Мій тато дуже багато для мене зробив (і не тільки для мене) й настала мить, коли вже я змогла, хоч трішки підтримати його. Я ним пишаюся і дуже надіюся на вашу підтримку! Я кажу так, навіть, не тому, що він мій батько. А тому, що знаю, що він з ризиком для себе - чесний і завжди тримає своє слово.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Аліна Гросу з чоловіком і батьками

Він дуже любить людей - робить для них все, що в його силах. Не очікуючи нічого натомість. Він робить це і не заради визнання (навіть мама не завжди в курсі, що на сімейні гроші побудована дорога, куплений трансформатор, комп’ютери, кардіографи й поміняні вікна в школах), він робить це, тому що бачить, окрім нього - немає кому! Він просто діє! Мені за нього не соромно! Ніколи! І вам не буде. Дякую вам всім і кожному з вас, за ваші щирі посмішки, за нашу безкінечну кількість фотографій, за подарунки! Дякую Богу, за нашу рідну Буковину! За її неймовірну красу, за людей, за її силу! З любов’ю, ваша Аліна Гросу!", - написала Аліна.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.иа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.