Ангел Victoria's Secret 23-річна модель, зірка реаліті-шоу і молодша сестра знаменитої Кім Кардашьян Кендалл Дженнеробожнює привертати до себе загальну увагу, що успішно робить на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Дівчина відома своїми епатажними витівками, а ще вона є однією з найдорожчих моделей світу.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, в цей раз у своєму Instagram Кендалл виклала спокусливе фото, яке завоювало серця мільйонів користувачів своєю красою, магнетизмом і сексуальністю. Дівчина знялася у пікантній фотосесії для модного бренду. Перед камерою Кендалл з'явилася повністю голою. Одну грудь вона прикрила рукою, а другу чорним квадратиком, а геніталії модель приховала задертою ногою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фанати моделі не залишилися байдужі до такого образу моделі і почали активно обговорювати його. Багатьом фотографії дівчини сподобалися, і вони засипають зірку компліментами в коментарях, але деякі фоловери Кендалл Дженнер не в захваті від того, що дівчина така розкута.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.