"Жіночий Квартал" – новий розважальний телепроект студії "Квартал 95". Це велике концертне гумористичне і музичне шоу, в якому правлять бал жінки. Як кажуть автори нового проекту – це територія жінок, де вони головні, вони завжди праві і елегантно жартують про те, що їм справді цікаво.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А останнім часом на сторінці "Жіночого кварталу" в соцмережі Instagram почали з'являтися фото акторок, які розповідають про те, як худнуть, коли це треба. Так, наприклад, співачка квартету Віра Кекелія розповіла, що під час відпустки дегустувала різні калорійні страви, але тепер взяла себе в руки. "Намагаюся їсти невеликими порціями, нескладні у приготуванні страви (каші, салати, м'ясо). Я дуже люблю онлайн-тренування зі своїм тренером. В основному ми комбінуємо різні навантаження, у тому числі елементи йоги і пілатесу", - каже Віра.

А от Катя Нікітіна каже, що завжди стежить за харчуванням: "Сама я ніколи не сиділа на дієтах, тому що завжди стежу за тим, що їм і без спорту своє життя не уявляю. Щоб швидко привести себе у форму, потрібно закрити рот і додати фізичні навантаження".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Аліна Гордієнко використовує стягуючу білизна: "Я худну в основному за допомогою стяжки. Також в крайньому разі шляхом харчування, але це занадто передбачувано і не смачно. Один раз у житті я ще пробувала детокс-дієту, але мені вона теж не сподобалася. Так що, все-таки кращий варіант – це правильна білизна".

Лалі Ергемлідзе говорить так: "Качаю попу (подумки), п'ю сирі яйця для голосу і отримую бронзовий морський загар на дачі, щоб в кадрі виглядати як шоколадка".

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка Кварталу 95 показалася у крихітному купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.