Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому з'явилася в незвичайному образі в Одесі. Очевидно, туди Катя вирушила на міжнародний кінофестиваль.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку Катя Осадча несподівано з'явилася в спокусливому чорно-білому купальнику, який підкреслив струнку фігуру і довгі ноги телезірки. Катя ніби виходить з моря на пісок, вона не дивиться в камеру, але мило посміхається. У підписі до фото Осадча заговорила про вибори. "Може і гарно, що вибори влітку. Море і тепло рятує від паноптикуму, що відбувається навколо. Всім видно, що цього разу владу вигризають, як ніколи. Вже виберіться хтось і робіть щось А між тим, позаду вже половина літа", - написала Катя.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.