Важко хворий російський артист Борис Моїсеєв відвідав фестиваль "Рандеву" Лайми Вайкуле, спантеличивши шанувальників зовнішнім виглядом.

Як повідомляє видання "Дні.ру", незважаючи на хворобу, 65-річний артист посміхався і навіть курив, а також перебував у гарному настрої.

"Щоліта по місяцю я проводжу в улюбленій Юрмалі. У мене тут затишна трикімнатна квартира, хоча комунальні платежі досить високі. Кожен день гуляю по березі моря, іноді заходжу в магазини і радію, коли мене впізнають. Нещодавно побував у Литві, їздив в Майамі. Відвідую багато концертів в залі "Дзінтарі" – був на виступі балету Алли Духової "Тодес", – зізнався він журналістам.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Він додав, що живе повним життям. А от повертатися на сцену Моїсеєв більше не збирається. "Ніколи і ні за що! Мене туди не тягне, не хочу більше виступати. Це все в минулому", – додав він.

Зовнішній вигляд Моїсеєва, незважаючи на бадьорість, налякав шанувальників. Багато знову помітили, що він сильно змінився, а хвороба його сильно підкосила.

"Як хвороба змінює людину", "Не впізнала його", "Так Борєнька, щось не те", "Шкода", "Дай, Боже, здоров'я", "Жах", – засмутилися шанувальники.

Нагадаємо, Борис Моїсеєв влаштував полювання за підлітками в соцмережах

Раніше Знай.ua повідомляв, стало відомо, чию дитину виховує Моїсеєв.

Також Знай.ua писав, Валерій Леонтьєв терміново скасовує концерти через хворобу.