Скандальна співачка Лоліта Мілявська, яка родом з України, але зараз проживає в Росії завжди вміла дивувати публіку. Ось і нове відео исполнительнцы, після того, як вона побувала з концертами на Донбасі, не залишило нікого байдужим.

Лоліта
Лоліта

Співачка повідомила, що вилітає на гастролі, які будуть у неї до кінця місяця без перепочинку. Вона розповіла. що 5 днів відпочивала і зараз має свіжий вигляд.

"Я сходила на свою пошту, вибачте за сленг, і почитала пропозиції чоловіків. Чого завгодно: сексу, руки, серця, печінки... Дещо мені скинули друзі, з того, що пишуть про мене. "Старіюча жінка, алкоголічка". Так от, старіюча жінка, алкоголічка повертається до роботи. Всім привіт" - сказала Лоліта.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

В коментарях відразу стали відзначатися фоловерів співачки:

"Лоліта, у вас шкіра без зморшок,ви робили підтяжку або?", "Вогонь дівчина Лоліта!!! Одна неповторна! Рада б особистому знайомству!", "Зараз ця старіюча, алкоголіка, буде працювати як кінь схудне, помолодшає і покаже вам усім яка вона стара", "Ми всі старіючі і алкоголічки, всім би бути такими в цьому віці.", "Що вік для жінки - це вирок? Доросла жінка - це сила, мудрість! Жінка, яка може нічого нікому не доводити і рулити мужиками як захоче.", "Якщо у чоловіків є пропозиції , значить попит на Вас росте, а не падает"

Не так давно Лоліта зізналася, що після поїздки в Болгарію в неї "потрапило сім'я" і "проросло в мозку". Виконавиця зайшла в гості до дизайнера Ігорю Гуляєву і приміряла головний убір, який викликав дивну захоплену реакцію артистки. Сам же Гуляєв, відповів: "Не неси хр*нь. Жах".

Нагадаємо, Регіна Тодоренко представила шанувальникам уривок з інтерв'ю зі скандальною співачкою Лолітою Мілявською та зізналася, що дуже переживала.
Також, Лоліта Мілявська відчула на собі те, що переживає більшість пенсіонерів. Вона просить допомогти їй розрахуватися з комунальними боргами.