Син відомого українського телеведучого Сергія Притули Дмитро красиво подколов тата в анонсі нового шоу "Діти проти зірок".

У відео показано відрізок з шоу, на якому Притула з сином розіграли невеличку сценку. У ній Діма показує татові, як потрібно правильно ловити хайп на своїх виступах.

Читай Знай.иа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За те, що Притула неправильно повторив позу, син сказав йому: "Ну ти і нуб!".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, український телеведучий Олександр Педан розповів про нинішні відносини між шоуменом Сергієм Притулою та ведучою Ольгою Фреймут.

Як повідомляв портал Знай.uа, телеведучий, шоумен і кандидат у депутати під номером 30 в списку партії Святослава Вакарчука "Голос" Сергій Притула виконав свій громадський обов'язок на виборчій дільниці.

Також портал Знай.ua писав, кандидат у депутати від партії Голос Сергій Притула поділився з українцями забавною фотографією у соціальній мережі Instagram.