Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася фотосесією коханого чоловіка Володимира Дантеса, який взяв участь у зйомках для бренду VIKTORANISIMOV. Так, артист позував у чорному костюмі, ніжно обіймаючи яскраво-помаранчевий пуховик.

"Uuuuu 🔥", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Коли скучив за дружиною)", "Коли у Наді знову концерти , але вона забула вдома свою куртку😂😂😂✌", "Коли Вова не помітив що в куртці немає Наді🤣🤣", "В куртці повинна була бути Надя Дорофєєва", "Надя, у тебе найкращий чоловік ❤️", "Надя, годі худнути😂😂".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Не пройшов повз і сам Володимир, пожартувавши над знімком: "Нехай розчешеться, виглядає, як бомж!!!".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.