Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі нове фото, яке почали обговорювати її шанувальники.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як виявилося, Каменських вирушила на міжнародний фестиваль "Жара", який 25 липня стартував у Баку. Судячи по фото, на світські заходи в рамках фесту Настя прийшла у грайливій рожевій сукні з принтом-зеброю, поверх якої накинула широкий піджак такого ж забарвлення. Її волосся розпущене в красивій укладці з кокетливими заколками, а на обличчі яскравий вечірній макіяж.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У підписі до фото Каменських написала: "Сьогодні на міжнародному фестивалі "Жара" в Баку по-справжньому гаряче і дуууже жарко. Неймовірна атмосфера, дуже теплий прийом артистів з усіх куточків світу і тільки найпозитивніші емоції! Як вам мій образ? Сьогодні я солодка піна колада".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.