Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася спільним кадром з виконавцем і кращим другом Позитивом, відправившись у концертний тур і побувавши в Естонії. Так, артистка зізналася, що дуже сильно втомилася, позуючи з недбалим пучком на голові і злегка розмазаною червоною помадою.

"божевільна втома, але тримаємося 😎. Вже сьогодні Нарва-Йиесуу!- поділилася емоціями Дорофєєва. Фанати почали підтримувати Надю: "Най-най 😻❤️", "Де у вас батарейки, зізнавайтеся?😑", "У відпустку пора, Надя...!!! Відпочивати треба більше... Бережіть себе...!!!", "Такі милі 😻", "Шикарна 😻", "Як ніби вони під чимось 😮 це фото трохи лякає", "Які ж ви гарні зовсім не видно що втомлені❤️❤️❤️".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.