В Україні стартував десятий сезон вокального шоу “Х-фактор”, який вийде в ефір на каналі СТБ 14 вересня. Вже завершилися зйомки кастингів і відібрані 122 учасника у тренувальний табір, де вирішуватиметься подальша доля кожного конкурсанта. У складі журі ювілейного сезону відбулися зміни - чотири суддівських крісла зайняли Андрій Данилко, Настя Каменських, Алессандро Сафіна та Оля Полякова. Але, як вже відомо, у кожному випуску шоу на глядачів будуть чекати часом несподівані сюрпризи. Судді будуть змінюватися! Кожен член журі буде поступатися своїм місцем комусь із колег по сцені і шоу-бізнесу. Так, в журі повернуться Ігор Кондратюк, Дмитро Шуров, Ніно Катамадзе та інші зірки.

Знай.uа” побував на одному із знімальних днів кастингу та поспілкувався з поп-дівою української сцени Олею Поляковою.

Оля Полякова вперше з'явиться в Х-факторі в якості судді

Оля, ваша участь у шоу “Х-фактор” викликала бурхливу реакцію прихильників. Як вас умовили приєднатися до зіркового складу журі?

Чому? Мене не треба було довго вмовляти - я відразу погодилася. Тому що я є фанаткою “Х-фактору”, і мені є що сказати. Я маю відповідну музичну освіту, досвід - і я, як артист, дозріла до того, щоб сидіти і “мудрувати” в кріслі журі вокального шоу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Ви ж не тільки висловлюєте свою думку, вам доводиться вершити долі учасників. Ви даєте людям шанс пробитися на велику сцену.

Коли мені дають право вершити в кінці долю когось - для мене це взагалі жах і пекло. Це дуже складно! Я б не хотіла вершити долі. Але я можу допомогти. Я сама особисто виграла кілька великих телевізійних вокальних конкурсів, і я маю величезний досвід в цьому. Я знаю, що вирішує лише репертуар, який відповідає людині. Його треба правильно вибрати, і правильно людину підготувати. І тоді з цим можна працювати. Тому, моя робота, як наставника для учасників, мені знайома, зрозуміла і шалено цікава! А ось це все вершіння доль - це трохи не моє. Це нехай залишиться за телеглядачами - якщо вони повірять у артиста, значить, його чекає успіх у майбутньому!

Настя Каменських, Андрій Данилко, Даша Трегубова, Оля Полякова та Алессандро Сафіна

Оцінюючи виступи учасників, прислухаєтеся до думки інших членів журі, чи все-таки - до власних відчуттів?

Звичайно ж, тільки до власних відчуттів. Для мене артист - людина, якій є що сказати на сцені. Тому, кому тут нічого сказати, я без докорів совісті кажу "ні".

Ваша старша донька Маша теж співає і робить перші кроки у творчості. Ви б її відпустили на подібний проект?

Ні. Вона зараз не готова, і сама це знає. Якщо вона буде готова... Я все їй дозволяю робити, що вона хоче.

Марія Полякова - старша дочка співачки

Зараз у неї інша історія - вона познайомилася з Аллою Костромічовою (знаменита українська модель - ред.) і вже другу зміну знаходиться в модельному таборі: краще за всіх робить вакуум живота, вже схудла на 4 кілограми і хоче підкорювати подіум. Тому, я думаю, що вона швидше піде не в "Х-фактор", а в "Топ-модель по-українськи".

Як вам працювати пліч-о-пліч з колегами-конкурентами? Зокрема, Настею Каменських.

Я нікого не сприймаю конкурентами (сміється).

Особливо, після фото в Instagram, де ви виставили себе і Настю на загальне обговорення. В коментарях розгорнулася битва фан-клубів.

Це ж така чудова витівка! Це ж соціальні мережі і хайп, це те, чого чекають усі, і у нас це вийшло - такої кількості коментарів я давно не пригадую! Взагалі, вважаю, що Настя - одна з найкрасивіших жінок не тільки в нашій країні. Тому зробити такий компетейшн у себе в Instagram, не побоятися - це, знаєте, таке порівняння - спробуй його виграти?

Я легко ділюся визнанням і дуже критична до себе. І я не вважаю конкуренткою Настю. Ми ж різні! І взагалі в нашому шоу-бізнесі нам всім вистачить місця. Всім! Україна - величезна і прекрасна країна. Тут не вистачає співачок і співаків, не вистачає зірок. Нас мало. Ми - колеги, а не конкуренти!

Юлія Абрамова

Нагадаємо, раніше Оля Полякова заінтригувала фанів пікантним знімок в бікіні на яхті. Зірка показала кубики преса і свої довгі ноги!

Як повідомляв портал "Знай.uа", український телеведучий Ігор Кондратюк ексклюзивно розповів про повернення в журі "Х-фактору".

Також "Знай.uа" писав, що "Х-фактор" 10 сезон наштовхнув лідера Ріаnобой Дмитра Шурова на несподівані одкровення.